Balaton Bútor Kft.

Balaton Bútor Kft.

Alapítás:

1896

A céget a bakonyi bükkfa feldolgozására hozták létre az alapítók, és a gyár ma is a környék erdeiből származó faanyagot – főleg bükköt és tölgyet – használja fel termékei előállításához.

Tevékenységi körök:

A 120 évet átívelő tudása, tapasztalata és tradíciói, valamint a fejlett technológia és magas szintű minőségellenőrzés a céget mára a régió egyik legkorszerűbb bútorgyártó üzemévé tette. A Balaton Bútor méltán népszerű termékei az 1900-as évektől napjainkig szinte családtagokként kísérték végig generációk mindennapjait. Időtálló hungarikumként ma is az izgalmas és igényes enteriőrök elmaradhatatlan kellékei.

A hagyományban és a mesterség iránti szenvedélyben gyökerező design az egyedülálló gyártási technológiával ötvözve megbízható és versenyképes partnerré avatja a céget.

A Balaton Bútor nemcsak kiváló minőségű saját termékeket kínál, de gyártásra is befogad modelleket: ügyfelei számára, akik nem egyszer maguk is bútorgyártó cégek, kiemelkedő gyártástervezési és technológiai hátteret biztosít. A Balaton Bútor termékei egész évben megtekinthetők a cég budapesti és miskolci kiállítótermében.

 

Weboldal:

www.balaton-butor.hu

Főként az Európai Unió területén, de igény esetén bármely más útvonalon szállítunk megoldást.
hu_HUMagyar