Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. célja a hazai vállalatok versenyképességének és hatékonyságának növelése sikeres innováció és technológiatranszfer révén, szoros együttműködésben vezető hazai és külföldi partnerintézményekkel. Megrendelőink számára – ez jelenleg több mint 200 vállalatot jelent – komplex tudományos és műszaki megoldásokat kínálunk több szakterületen, amelyek hozzájárulhatnak versenyképességük növeléséhez.

Együttműködünk az állami, az akadémiai szféra, a felsőoktatás intézményeivel és azok kutatási központjaival, számukra betöltve az innovációs összekötő szerepét is az alkalmazott kutatás-fejlesztési és technológia transzfer tevékenységen keresztül. Szellemi műhelyként, kutatóink és szakértő csapatunk révén, képesek vagyunk a felmerülő ipari kutatás-fejlesztési igényeket nemzetközi összehasonlításban is magas szakmai színvonalon kiszolgálni, és azokat az ötlettől egészen a megvalósulásig eljuttatni. Nemzetközi konzorciumépítésben, hálózatosodásban, illetve európai uniós kutatási, fejlesztési és innovációs pályázatokban is aktív szerepet vállalunk, valamint technológiai inkubációs tevékenységet is végzünk.

Kompetenciánk kiterjed többek között anyag-és technológia fejlesztésekre, anyagvizsgálatra, biotechnológiai tevékenységekre, IT szolgáltatásokra, energetikára, gyártási szolgáltatásokra, környezeti fenntarthatóságra törekvő szolgáltatásokra.

Weboldal:

www.bayzoltan.hu

Főként az Európai Unió területén, de igény esetén bármely más útvonalon szállítunk megoldást.
hu_HUMagyar