PROFIKOMP Környezettechnika Zrt.

PROFIKOMP Környezettechnika Zrt.

A ProfiKomp® cégcsoport 2000 óta szállít zárt rendszerű, szemipermeábilis membrántakaróval takart, levegőztetett, irányítás- és méréstechnikával ellátott biohulladék-kezelési technológiákat. A világszerte piacvezető, speciálisan komposztáláshoz és egyéb biológiai hulladékkezeléshez kifejlesztett GORE® Cover membrántakaró, valamint a gyakorlati tapasztalataink felhasználásával végzett folyamatos fejlesztés a garancia arra, hogy partnereink minőségi technológiát kapjanak hulladékkezelési problémáik megoldására.

Tevékenységi körök:

A ProfiKomp® szakemberei mára már 85 biohulladék-kezelő telepet üzemeltek be világszerte 17 országban: Magyarországon, Európában, illetve több ázsiai országban is. Ezeken a telepeken a legkülönfélébb nyersanyagokból, biológiailag lebomló hulladékokból állítanak elő értékes komposztokat.

A cég komoly hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztési és innovációs projektekre is. Számos hazai és EU-s pályázatban veszünk részt a biohulladék-hasznosítás legújabb tudományos eredményeit és gyakorlati hátterét vizsgálva, különböző cégekkel, egyetemekkel és kutatóintézetekkel együttműködve.

A lebomló műanyag termékek használata során és hulladékká válásuk után fontos feladat ezen hulladékok kezelése, újrahasznosítása. A lebomló műanyagok újrahasznosításának témájában a ProfiKomp® tanácsadást és testreszabott hulladékkezelési technológiákat nyújt.

Célunk az, hogy a csomagolóipar szereplőit tanácsadó és technológiai szolgáltató vállalatként szolgáljuk ki a biohulladék-kezelés területén.

 

Weboldal: 

www.profikomp.hu 

Főként az Európai Unió területén, de igény esetén bármely más útvonalon szállítunk megoldást.
hu_HUMagyar